ШКІРЯНОГО М’ЯЧА

ДІТИ ЛІСОРУБІВ відтепер ганятимуть на новому футбольному полі

Лісівники Закарпаття знаходять ресурси для розвитку спортивної інфраструктури на Тячівщині, особливо для дітей. «Обкатку» нового футбольного поля в Лопухові відзначили двома товариськими поєдинками між збірними командами «Кедри» минулими вихідними. Це були «гарячі» матчі, від яких отримали позитивний заряд енергії і їх учасники, й глядачі.

Урочисто відкрили цей майданчик ще на початку травня. Тоді лісничий Кедринського лісництва Василь Золотар розповів: «За часів радянської влади на цьому місці перевантажували ліс. Потім тут хотіли побудувати храм, але знайшли для нього інше місце. А сучасне міні-футбольне поле – прекрасний подарунок нашим юним спортсменам. Щовихідних учні Лопухівської ЗОШ І – ІІІ ст. та діти лісівників мають можливість займатися футболом. Ще залишилося засіяти газон, привести в належний стан лавиці й добудувати бесідку».

«За ініціативи лісівників і приватного підприємця Івана Іваниша побудований стадіон. Як представник громади я вдячний їм за те, що дбають про майбутнє нашого села. Тепер маленькі дітки можуть не їхати за 8 кілометрів, аби поганяти м’яча на великому стадіоні й у майбутньому будуть хорошими футболістами та представлятимуть Лопухово на обласних чемпіонатах, а може, всеукраїнських», – відзначив Іван Фабріцій. Директор школи Марія Депутатенко додала: «Це знакова подія для нашої школи. Бачу, як сяють очі хлопців! Хочу подякувати за допомогу працівникам лісової галузі та підприємцям, небайдужим краянам, які виділили кошти на облаштування футбольного поля».

Особливістю стадіону є те, що на ньому можуть займатися не тільки учні, а й будь-які жителі села, незалежно від віку.

Довідка. У Лопухівській загальноосвітній школі I – IІІ cтупенів навчаються 564 учнів. З нового навчального року їх буде 594. Одним із основних видів спорту, які культивуються в позашкільному навчальному закладі, є футбол.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*