Школярів Закарпаття запрошують до участі у всеукраїнському проекті «Агентизмін. Діти»

Школа «Агенти змін» – всеукраїнський освітній проект для підлітків, який заохочує до саморозвитку, відповідального громадянства, проактивної участі та розвитку громад.

Цьогоріч участь у проекті зможуть взяти 125 дітей зі всієї України. Заплановано проведення 5 шкіл (по 25 учасників) у 4 містах – Києві, Львові, Вінниці та Полтаві.

За словами представниці проекту на Закарпатті Людмили Сюзевої, кожна дитина може стати творцем змін, нехай невеликих, але вкрай важливих для її середовища, школи, а у майбутньому – міста і країни в цілому. «Агенти змін. Діти» це – проект, який дає школярам  можливості і відкриває перспективи. Це рух, енергія, віра і сила мрій. Це стимул змінюватися і запалювати інших.

«Тут у дружній атмосфері, в колі однодумців і професійних тренерів, діти здобувають знання, яких не дає звичайна школа. Вони реалізовують власні проекти, дискутують, обмінюються ідеями та досвідом. А ще вивчають принципи взаємодії держави, бізнесу та громадського сектору, досліджують роботу органів місцевого управління, зустрічаються з успішними людьми. Крім того, 15 найактивніших учасників отримають бонус –  «5-денний лідерський тур до Італії»,  – зазначає Людмила Сюзева.

Для того, щоб стати частиною великої команди юних агентів потрібнодо 30 вересня 2018 року (дедлайн – 23:59):

  • Прочитати інавгураційну промову Франкліна Д. Рузвельта http://bit.ly/promova2018
  • Переглянути відео http://bit.ly/agent-video2018
  • Написати есе на тему: «2048 рік: мій вплив на хід історії – місто/ громада, про яку знає вся країна» (хроніки майбутнього) (400-500 слів) і відправити його на електронну адресу: scakyiv@gmail.com.
  • Заповнити анкету за лінкомhttp://bit.ly/AgentZmin

Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учасника відбору. Будь-які цитування без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат і такі роботи не розглядатимуться. Просимо кандидатів у темі листа та назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад Іванов_Андрій_есе.doc).

Зусіх заявок будуть відібрані лише 125 учасників. Оголошення результатів конкурсу – на початку жовтня 2018 року.

Проект відбувається за фінансової підтримки Фонду Демократії ООН (UNDEF). Організатори забезпечують проживання, харчування, роздаткові матеріали. Учасники лише оплачують вартість дороги до місця навчання.

Усіх зацікавлених запрошуємо на зустріч-презентацію проекту:

13 вересня о 14:35 – м. Ужгород, актова зала ЗОШ№5 ( Київська набережна,16, 2-й поверх).

За додатковою інформацією звертайтеся до регіональної  представниці проекту Людмили Сюзевої. Тел. (066)693-45-15.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*