Спартакіада працівників ЖКГ відбулася в Перечині

На базі дитячого оздоровчого закладу «Барвінок» у Перечині відбулася XV обласна галузева спартакіада, яку влаштувала крайова організація профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення.

На старт вийшли 10 команд підприємств і організацій галузі. Приємно, що за свої команди виступало чимало керівників, зокрема директор КП «Водоканал міста Ужгорода» Станіслав Карташов, начальник Виноградівського ВУЖКГ Михайло Білинець, начальник КП «Комунальник» м. Перечин Владислав Веселовський, директор Іршавського КП із водопостачання Сергій Скоблей.

У змаганнях із шашок перше місце зайняла Наталія Третьякова (Ужгород), у дартсі – Юрій Іваньо (Закарпатська академія мистецтв), в оригінальному виді – бомбаскеті – не було рівних Владиславу Веселовському (Перечин), а в настільному тенісі – Михайлу Білинцю (Виноградів). У перетягуванні каната найсильнішою стала команда КП «Комунальник».

За підсумками всіх п’яти видів спартакіади перше місце завоювала команда КП «Водоканал м. Ужгород», на другому – спортсмени Виноградівського ВУЖКГ, на третьому – КП «Комунальник» із Перечина.

Сергій БАРАНЧИКОВ

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*