СПРАВЖНІМ ГОЛЕПАДОМ

у чемпіонаті області відзначився шостий тур

Відбувся 6-й тур чемпіонату області з футболу у вищій лізі, який можна назвати «розгромним», результативним, цікавим. Три перемоги господарів, дві – гостей при двох нічиїх із результативністю 4,3 гола за гру – далеко не все, чим він запам’ятався.

«Ужгород»–«Середнє» – 6:1 (юнаки – 2:3). Як і очікувалося, господарі здобули три очки (притому упевнено), але гра вийшла цікавою щонайменше з кількох причин. По-перше, гостям удалося забити швидкий гол, і хай – на незначний проміжок часу, та все ж зародити інтригу. По-друге, в господарів у обох таймах відзначилися ті ж самі футболісти, й забивали вони багато. Спочатку Роберт Гегедош зрівняв рахунок, а потім ще до перерви Василь Пиняшко й Михайло Реплюк вивели свою команду вперед – 3:1. У другому таймі ті ж Пиняшко, Реплюк і Гегедош знову здорово себе проявили, як і в цілому команда Івана Шанти. «Ужгород» продовжує без втрат лідирувати в чемпіонаті.

«Дийдо»–«Поляна» – 4:2 (2:2). Господарі не збиралися віддавати очки своєму суперникові. І хоч останній скористався однією з помилок захисту футбольного клубу з Берегівщини та вдало виконав штрафний, підопічні Іштвана Гіді, навіть реалізувавши частину своїх можливостей, досягли потрібного результату. На нього попрацювали Олександр Розман, Михайло Куцкір і двічі – Ференц Барта. У підсумку – виграш підопічних Іштвана Гіді, котрі зберегли за собою другу позицію.
«Оболонь»–«Боржава» – 6:1 (0:0). Хустяни підтвердили статус домашньої команди й фактично в одні ворота переграли суперника. Дублі двох Микол: Пилипа (у першому таймі) й Вурсти (до та після перерви), а також голи Віктора Микуляка й Даніела Барни під завісу зустрічі – тому підтвердження. Довжанці тільки втішилися голом престижу завдяки Дмитру Барану.

«Мункач»–«Севлюш» – 0:2 (1:1). Між собою зустрічалися два достойні один одного суперники, які продемонстрували цілком коректну гру. Але після перерви жвавіше виглядали гості, що й вилилося в два голи. Їх на свій рахунок записали Василь Вашкеба й Денис Ребрик. Перемога колективу Івана Білака дозволила виноградівцям упритул наблизитися до трійки лідерів. І це при двох іграх у запасі!

«Вільхівці»–«Берегово» – 2:2 (0:2). Це була важка гра для обох суперників. Гості завдяки «обрізці» у власні ворота після подачі кутового суперником пропустили швидкий гол. Утім завдяки зусиллям двох Василів – Луци та Ковтуна – вийшли вперед. Могли й іще забити, однак пощастило вільхівцям. Вони не лише зберегли ворота недоторканими, а й зрівняли рахунок. Результативна нічия зберегла рівновагу для обох команд і за набраними очками. На жаль, за свідченням очевидців, агресивно поводилися окремі місцеві вболівальники. Так, один із них, навіть кинув каменем у бік тренера.

«Спартакус»–«Минай» – 0:2 (2:1). Гості володіли ініціативою й контролювали м’яч, до того ж господарі ще до середини першого тайму залишися в меншості. Крім того, пішла результативна гра головою в Євгена Костика, і він оформив дубль у зустрічі.

«Тячів»–«Бужора» – 1:1 (0:2). Матч аутсайдерів виявився напруженим, чого й слід було чекати. В другому таймі в іршавців Михайло Брич відкрив рахунок. Гості, непогано контролюючи м’яч у центрі поля, могли й розвинути успіх, та з таким сценарієм не погодилися тячівці. Провівши одну результативну атаку, господарі зрівняли рахунок.

Зіграно матчі й у 6-му турі в першій лізі.

Західна зона: «Коро­пець»–«Ракошино» – 3:2 (юна­ки – 1:0), «Дерцен»–«Невицький замок» – 6:3 (2:1), «Баранинці»–«Березний» – 3:0 (2:1), «Локомотив-Чоп»–«Вітязь» – 1:2 (1:6), «Бобовище»–«Сокіл» – 2:0 (4:0), «Нижній Коропець»–«Карпати» (Перечин) – 3:3 (3:2).

Східна зона: «СК ім. Івана Яремчука»–«Карпати» (Дубове) – 3:1 (0:2), «Терново»–«Вікторія-ЛНС» – 3:0 (0:2), «Старт»–«Іза» – 4:0 (0:2), «Говерла»–«Інтер» – 3:0 (0:0), «Авангард»–«Вишково» – 2:0 (1:0), «Карпати» (Рахів)–«Копаня» – 3:1 (+:-).

Михайло ТРАВЕНЬ
Фото з  сайту lobda.at.ua
 

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*