Стадіон «Автомобіліст» врятують від забудовника

Про це повідомив в. о. міського голови Ужгорода Віктор Щадей на виїзному засіданні комісії, яке відбулося  на стадіоні «Автомобіліст», що на вулиці Капушанській.

Нагадаємо, частину спортивного майданчика на стадіоні «Автомобіліст» колишня міська влада ще торік віддала під приватну забудову. Ділянку самовільно обгородили впритул до баскетбольного майданчика, який власними зусиллями облаштували місцеві мешканці. За документами, тут має з’явитися 15-квартирний житловий будинок.

Як розповів Віктор Качур, голова Федерації футболу в м.Ужгород, стадіон «Автомобіліст» – єдина спортивна муніципальна споруда, яка не передана в оренду і наразі закріплена за ДЮСШ №1. «Забудовник не тільки споруджує багатоповерхівку впритул до стадіону, а вже навіть перейшов межі. Тому Федерація футболу Закарпаття і меценати готові задля захисту обгороджувати стадіон, встановлювати тут трибуни, проводити санітарне очищення, реконструювати поле й облаштувати довкола бодай дві бігові доріжки», – наголосив він.

Власне сам забудовник на засідання комісії не з’явився. Олександр Шеба, перший заступник начальника інспекції ДАБК розповів, що земля виділялась приватній особі для індивідуального будівництва, котра за документами, передала її ЖБК. Сама ж ділянка розташована на межі зі стадіоном…

«Ми з’ясували, що забудовник зайняв частину землі, яка належить стадіону ДЮСШ №1. Тому вже  готуємо лист-звернення до державної архітектурно-будівельної інспекції, аби призупинити будівництво і скасувати незаконні дозволи», – наголосив в.о. міського голови Віктор Щадей, йдеться в коментарі прес-служби   Ужгородської міської ради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*