Студенти Ужгородського коледжу мистецтв виявилися серед найкращих на фесті в Кам’янець-Подільську

4 – 6 травня у Кам’янець-Поділь­ському відбувся IV міжнародний мистецький фестиваль-конкурс «Grang Fest Кам’янець-2018». До нього долучилися понад 2000 учасників із усіх куточків України, а також із близького й далекого зарубіжжя.

Змагалися в різних вікових категоріях та жанрах. Ужгородський коледж культури і мистецтв був представлений трьома студентами – Христиною Кашубович, Вівієн Форкош та Марією Перчі. У напружених конкурсних баталіях вони зуміли досягти високих результатів і вибороли відповідно І та ІІ місця в номінації «Фортепіано» (Христина – у старшій, Вівієн – у молодіжній віковій категорії) і ІІІ – у «Струнно-смичкових інструментах» (молодіжна категорія). Так тримати, юні таланти!

До слова, для учасників конкурсу організували чудову екскурсію містом. Юним музикантам надзвичайно сподобалися озеро з білими та чорними лебедями; водоспад «Сльози бранки», на місці якого, за легендою, плакали дівчата, котрих забирали в турецький полон; Кам’янецький каньйон і старовинна фортеця, де для гостей влаштували нічну дискотеку.

Олеся ГЛУХАНИЧ, голова циклової комісії духових, естрадних інструментів та фортепіано

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*