СУЧАСНИЙ СПОРТивний МАЙДАНЧИК

відкрили у Броньці

Село Бронька отримало багатофункціональний спортивний майданчик із високоякісним поліуретановим покриттям для гри в футбол, гандбол, баскетбол, волейбол і великий теніс.

Це перший майданчик такого типу на Іршавщині, а його встановлення стало своєрідним подарунком селу від обласної влади. В лютому цього року Бронька постраждала від льодоходу – були зруйновані три житлові будинки, підтоплений дитсадок та приватні дворогосподарства. Голова ОДА, який відвідав населений пункт, розпорядився виділити з крайового бюджету кошти для компенсації завданих збитків і пообіцяв місцевим мешканцям встановити сучасний спортмайданчик. Основу для ігрового поля зробили коштом сільської громади, а покриття й спортивний інвентар – за рахунок регіональної програми «Спортивний майданчик», яка фінансується з обласної казни.

Гості також оглянули відремонтований дитсадок, у якому під час льодоходу було півметра води. Зараз у приміщенні нова підлога, меблі, а також металопластикові вікна й двері.

– Усе, що ми обіцяли селянам у лютому, одразу після льодоходу, – виконали, – наголосив Г. Москаль. – Найголовніше те, що люди, які втратили житло, не залишилися без даху над головою, а діти отримали відремонтований дитсадок. Що ж до сучасного спортмайданчика, то хай він буде своєрідним бонусом для села, яке пережило удар стихії.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*