Суддя Ротмістренко знову в полі зору правоохоронців

Останнім часом значного суспільного резонансу набули події щодо порушень Правил дорожнього руху окремими представниками правоохоронних органів та суддів.

Зокрема працівники патрульної поліції виявили: суддя Ужгородського міськрайонного суду М. Ротмістренко допускає випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння й не тільки. Так, 25 листопада Мукачівський міськрайонний суд визнав його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, але закрив справу у зв’язку з закінченням передбачених строків притягнення до адмінвідповідальності. А вже 9 грудня в електронних ЗМІ та повідомленні патрульної поліції йдеться про повторне вчинення ним адміністративного правопорушення, імовірно в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, а також незупинення транспортного засобу на законну вимогу працівників правоохоронного органу.

Дії судді явно суперечать нормам закону. Окрім цього, в нього вже близько двох років тому  закінчилися повноваження: він отримує заробітну плату судді, однак не виконує функції зі здійснення правосуддя.

Відтак прокуратура області скерувала відповідну інформацію голові Вищої ради юстиції для розгляду, вирішення питання про відкриття дисциплінарного провадження та вжиття заходів дисциплінарного впливу щодо судді М. Ротмістренка, інформують у прес-службі відомства.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*