Суфле «Пташине молоко»

4 білки яєць, 1 склянка цукру, 100 г шоколаду, 1,5 ст. лож. желатину.

Замочити желатин у теплій воді (0,5 склянки). Через 20 хвилин нагріти суміш на водяній бані, желатин повинен повністю розчинитися.

Збити білки блендером. Додавати потроху цукор і збивати до стійких піків. Продовжуючи збивати, додати розчинений желатин. Отриману масу вилити у форму й розрівняти. Поставити в холодильник на 20 хв.
Розтопити шоколад на водяній бані. Коли білкова масса захолоне, залити ії ним. Залишити до повного охолодження. Готове суфле обережно розрізати на пор­ції і подавати до улюблених напоїв. Смачного!

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*