СВЯТО ФІЗКУЛЬТУРИ, СПОРТУ І ЗДОРОВ’Я

З КУЛЬТУРНОЮ РОДЗИНКОЮ

V спартакіада працівників закладів та установ культури нашого краю, як завжди, мала унікальну культурну родзинку.

Творчим сюрпризом від організаторів стала участь у ній ансамблю мажореток Ужгородського коледжу культури та мистецтв. Усі 28 команд-учасниць (загалом понад 350 чоловік), що представляли районні та міські відділи й управління культури, обласні установи й заклади, культурно-мистецькі виші, вийшли на церемонію відкриття в різнокольоровій спортивній формі, з оригінально оформленими табличками з назвами команд. Це було справжнє культурно-спортивне свято.

Учасників та численних уболівальників вітали голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин, начальник управління культури ОДА Вікторія Фролова, голова облпрофради Володимир Фленько, начальник управління молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан.

В усіх видах змагань точилася напружена боротьба, були показані високі результати, які зафіксувала суддівська колегія на чолі з головним суддею Анатолієм Плехановим. Переможцями стали: у настільному тенісі – Світлана Аванесова (Мукачівська РДА) та Едуард Фегер (Хустська міськрада), в легкій атлетиці – Ірина Мучичка (облмуздрамтеатр) та Вадим Бабинець (обласна філармонія). В легкоатлетичній естафеті найшвидшими були спортсмени облмуздрамтеатру. В шахах найкращий результат показав Василь Данашевський (Мукачівська РДА), в шашках – Василь Голубець (м. Хуст). В дартсі не було рівних Лідії Пекар (Великоберезнянська РДА).

У сімейних стартах призерами стали сім’ї Фечо (облмуздрамтеатр), Мазур (Хуст) та Гребінь (Великоберезнянський район). У перетягуванні каната найсильнішою була команда обласної філармонії. У загальнокомандному заліку перші два місця, як і торік, зайняли команди управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради та Ужгородського держмузучилища ім. Д. Задора. А от третє місце команди Великоберезнянського райвідділу культури стало приємною несподіванкою цьогорічної спартакіади.

Призери змагань нагороджені медалями, грамотами та дипломами організаторів, а в загальнокомандному заліку – кубками, дипломами й грошовими винагородами обласної профспілкової організації працівників культури. Усі діти, які змагалися в сімейних стартах, отримали цінні подарунки профспілки. Нагороди вручили Наталія Товтин, Вікторія Фролова та Анатолій Плеханов.

Сергій БАРАНЧИКОВ

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*