Тетяна. Таємниця імені

Походить від латинського «Tamiyc»: імені сабінського царя. Сабіни – італійські племена. За іншою версією, давногрецького походження, від слова «Татт», означає «упорядниця», «засновниця», «повелителька».

З дитинства вирізняється емоційністю й одночасно умінням постояти за себе, прагматичністю і принциповістю, щоправда, принципи її можуть мінятися в залежності від настрою. У шкільні роки відвідує спортивні секції, танцювальний гурток; танці – слабке місце багатьох Тетян.

Доросла жінка з таким ім’ям досить уперта і владна, знає, чого хоче, і не любить заперечень. Вона завжди намагається наполягти на своєму. Добре впорається з будь-якою роботою, особ­ливо якщо це відбуваєть­ся безпосередньо на очах керівництва. Будучи сама начальником, має звичку осаджувати підлеглих, «ставити» їх на місце. На людях артистична, егоцентрична, любить чоловіче товариство. Удома трохи деспотична, покрикує на рідних. У сімейному житті часто нещаслива, бо прагне керувати обранцем і одночасно хоче, щоб поруч із нею була сильна, мужня людина. Діти дещо побоюються Тетяну: вона сувора і запальна, може без особливого приводу накричати на них. У неї не дуже багато подруг, їй далека сентимен­тальність.

Любить модно вдягатися.

День ангела 25 січня.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*