Три займання житлових будинків та один загиблий на пожежі – результат минулої доби

У ніч з 26 на 27 вересня у Закарпатській області мали місце три пожежі в житлових будинках.

Так, 21:20 26 вересня відбулося займання приватного помешкання на вул. Червона гора, що в м. Мукачево. Горіло на кухні житлового будинку. Для ліквідації пожежі до місця було скеровано два відділення вогнеборців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево. О 21:40 її вдалося локалізувати, ліквідація ж тривала до  23:40. Наслідками пожежі стали знищені 5 кв. м. дерев’яної стіни будинку.

Вже о  02:22 27 вересня тривожне повідомлення про пожежу надійшло до хустських рятувальників. На вул. Логойдових, що  у райцентрі, загорівся житловий будинок місцевого 55-річного жителя. До місця виклику було направлено дві пожежні автоцистерни 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Вогонь охопив одну з житлових кімнат та покрівлю будинку. 02:40 пожежа була локалізована, й о 04:10 ліквідована.

Під час гасіння пожежі, вогнеборці виявили тіло власника помешкання.

Вогнем пошкоджено перекриття будівлі та  покрівлю на площі 15 кв. м, а також речі домашнього вжитку.

О 03:32 27 вересня до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у с. Тишів Воловецького району. За поки невстановленої причини, загорівся дерев’яний житловий будинок. Пожежу ліквідовували рятувальники державного пожежно-рятувального поста с. Н. Ворота та 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.  Через запізніле повідомлення вогонь встиг пошкодити перекриття та покрівлю  будинку на площі 94 кв. м.

Причини пожеж та завдана матеріальна шкода встановлюються, повідомили з У ДСНС України у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*