У Боржаві потонув 12-річний хлопчик, який рятував товариша

Увечері 24 травня в оперативно-рятувальну службу Іршавського району надійшло повідомлення про утоплення в р. Боржава 12-річного хлопчика. Прикрий випадок стався на околиці с. Вільхівка. Зі слів очевидців стало відомо, що під вечір Михайло разом з друзями прийшов до річки купатися.

Біля води один з хлопців роздягнувся та спробував зайти у річку. Оскільки місце для купання тут не облаштоване, хлопчина застряг у намулі. Зрозумівши, що він потрапив у пастку, покликав на допомогу товаришів. Першим подав йому руку 12-річний Михайло. Витягуючи товариша з глини, хлопчина послизнувся й упав у воду. Його підхопила течія й понесла у вир…

Товариші допомогти не змогли й побігли кликати дорослих. Допоки збіглися люди, було вже пізно.

Для пошуків тіла підлітка долучилися рятувальники, працівники міліції та місцеві мешканці, однак знайти його так і не вдалося. Хлопчика наступного ранку відшукали та підняли на берег водолази Хустського водолазно-рятувального відділенням АРЗ СП УДСНС України у Закарпатській області.

Рятувальники Управління ДСНС України у Закарпатській області звертаються до всіх краян та гостей Закарпаття з проханням дотримуватися елементарних правил поведінки під час відпочинку на водних об’єктах! Не купайтеся в незнайомих, необладнаних для цього місцях. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді. Не залишайте дітей без нагляду та контролюйте їхні розваги біля води.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*