у хусті відбулася

СПАРТАКІАДА МЕДИЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ КРАЮ

Робота з молоддю – один із важливих напрямів діяльності облорганізації профспілки працівників охорони здоров’я. Задля залучення студентської молоді до занять фізкультурою і спортом організовують спартакіади медичних навчальних закладів нашого краю, остання з яких відбулася в місті Хусті.

У змаганнях із волейболу як серед дівчат, так і серед юнаків перше місце завоювали команди Закарпатського базового державного медичного коледжу м. Хуст. У міні-футболі дубль зробили обидві команди Міжгірського медичного коледжу, які виявилися найсильнішими. До програми спартакіади включили й цікаві змагання з тріатлону – кульова стрільба, кидання гранати та накладання шини. Тут перемогу здобула команда Міжгірського медколеджу.

За підсумками спартакіади в загальнокомандному заліку переможцем стала збірна Міжгірського медичного коледжу. На другому місці – спортсмени Закарпатського базового державного медколеджу, на третьому – Берегівський медколедж.

Переможці нагороджені кубками й грамотами, які вручив керівник облорганізації профспілки, голова оргкомітету спартакіади Володимир Турок.

Сергій БАРАНЧИКОВ

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*