У кожному районі має бути сформована стратегія розвитку, вважає голова облдержадміністрації Валерій Лунченко

У понеділок, 19 травня, голова Закарпатської облдерж­адміністрації Валерій Лунченко провів робочу нараду із керівниками районних державних адміністрацій. Участь у нараді взяв і заступник голови ОДА Михайло Рівіс.

Йшлося, інформує прес-центр облдержадміністрації, про призначення заступників голів райдержадміністрацій за різними напрямками задля повноцінної роботи виконавчих органів влади в області. Наголошувалося, що це потрібно зробити якнайшвидше. Валерій Лунченко зазначив, що у кожному районі має бути сформована стратегія розвитку, визначено пріоритетні галузі, розвиток яких допоможе покращити соціально-економічний стан та підвищити рівень життя краян.

Також на нараді порушувалося питання забезпечення у районах необхідних умов для проведення позачергових виборів Президента України.

— Все, що у компетенції виконавчої гілки влади, ви повинні забезпечити, — наголосив Валерій Лунченко. – Вибори мають пройти без порушень, згідно з чинним законодавством.

Цього ж дня Валерій Лунченко взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді з питань забезпечення виконання завдань із підготовки та проведення позачергових виборів Президента України, що пройшла під головуванням прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.  Щодо нашої  області, то голова ОДА доповів, що  сьогодні на Закарпатті  не виникає жодних проблем з підготовкою до виборів.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*