У квітні надійшов «Дорожній транш» від перевиконання митних надходжень

минулої п’ятниці в обласний бюджет надійшли 6 млн 489,8 тис. грн від перевиконання Закарпатською митницею ДФС щомісячних планових надходжень за квітень.

– Це тільки перша частина «понаднормових» за минулий місяць, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. – Загальна сума, яку отримає край за квітень, становить 12 мільйонів 979,6 тисячі гривень, вона буде перерахована до 20 травня. Як повідомлялося раніше, за І квартал 2017-го Закарпаття вже отримало 20 мільйонів 549,3 тисячі гривень від «дорожнього експерименту». Усі гроші будуть спрямовані на ремонт шляхів Закарпаття, при цьому роботи почнуться, як тільки перелік доріг погодять «Укравтодор», Мінінфраструктури та Бюджетний комітет Верхов­ної Ради України.

Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила нашу область у пілотний проект, який передбачає спрямовувати на ремонт доріг 50% коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць. Із нардепів від Закарпаття за відповідний законопроект проголосували всі, крім трьох братів Балог.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*