У нас налагодили роботу тероргану держархбудконтролю з обладміністрацією

Група провідних спеціалістів Державної архітектурно-будівельної інспекції України закінчила роботу з упровадження заходів щодо впорядкування ринку будівництва й налагодження ефективної співпраці між обласним керівництвом та Управлінням ДАБІ в Закарпатській області.

У найкоротші терміни налагодили координацію дій та злагоджену взаємодію територіального органу держ­архбудконтролю з органами місцевої влади. Зокрема враховано всі критичні зауваження голови ОДА Геннадія Москаля. Наразі ситуація в регіоні щодо провадження містобудівної діяльності стабілізувалася. Управління Держархбудінспекції в Закарпатській області працює відповідно до своїх повноважень та в рамках діючого законодавства. Надалі його керівництво та посадові особи вже самостійно відпрацьовуватимуть механізми якісної і професійної роботи з людьми та бізнесом.

Щоб унеможливити випадки шахрайства у сфері надання адміністративних послуг у будівництві, керівництво територіального органу на Закарпатті звертається до забудовників із проханням не користуватися послугами посередницьких організацій. Зазвичай такі фірми переслідують виключно корисливі інтереси та безпідставно вимагають кошти за безоплатні послуги.

За фаховою консультацією з питань містобудівної діяльності можна звертатися до Центрів надання адміністративних послуг, де працюють спеціалісти держархбудконтролю. Вони готові відповісти на будь-які питання, пов’язані з дозвільною документацією, ліцензуванням, перевірками законності будівництва тощо. ЦНАП знаходиться в приміщенні Ужгородської міської ради за адресою: м.Ужгород, пл. Поштова, 3.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*