У ПОЛЯНІ

ЗМАГАЛИСЯ СИЛАЧІ

У спортивному комплексі «Олімпія», що в селі Поляна на Свалявщині, пройшов чемпіонат області з класичного жиму лежачи серед чоловіків. У змаганнях взяли участь чемпіони та призери всеукраїнських і міжнародних змагань з міст Ужгорода, Мукачева, Свалявського та Перечинського районів.

У своїх вагових категоріях перемогли чемпіон України та віце-чемпіон світу серед юніорів Євген Криса, чемпіон України — Олександр Шляхта, Леонід Квятковський (усі з Ужгорода), представники Свалявщини Василь Дробіт, віце-чемпіон України Євген Іванчов, Володимир Понижан, силачі з Перечинщини — Іван Мартон, Ярослав Ситар.

   Абсолютним чемпіоном серед спортсменів усіх вагових категорій став Олександр Шляхта, який у жимі взяв 175 кг при власній вазі 75,5 кг і отримав сертифікат на відпочинок та оздоровлення у санаторії «Сонячне Закарпаття» від голови Свалявської райдержадміністрації Івана Дрогобецького, котрому обласна федерація пауерліфтингу вдячна за благодійну допомогу в організації та проведенні чемпіонату області.

У командній першості перемогла збірна Свалявського району, на 2-му місці – Перечинський район, на 3-му – місто Ужгород.

Андрій ФЕДОРІШКО,
голова обласної федерації пауерліфтингу.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*