У Рахові в п’ятиповерхівці виникла пожежа

14 червня у Рахові горіло в п’ятиповерхівці на вул. Миру. Про це на «101» удосвіта повідомили жителі однієї з квартир на третьому поверсі.

На час прибуття рятувальників весь під’їзд будинку був ущент заповнений чадним димом – довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Під час проведення розвідки з’ясувалося: осере­док займання – електрощити на сходовому майданчику третього поверху. Вогнеборці розділилися на дві групи: одна займалася безпосередньо гасінням, інша почала будити людей. Загалом евакуювали 8 громадян із 4-го та 5-го поверхів. Ще трьох, помешкання яких знаходилися на третьому поверсі, врятували – пожежа відрізала їм шлях виходу, тож ДСНСники допомогли їм вибратися назовні.

Вогонь ліквідували дуже швидко. Збитки встановлюються, адже в підсумку знищені 2 електрощитові, частково пошкоджені вхідні двері квартир, закіптявіли стіни під’їзду. Причину займання встановлюють правоохоронні органи. Найбільш вірогідно, що це сталося через коротке замикання в електрощитовій, повідомляє
У ДСНС України в Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*