У Тереблі на Тячівщині на пожежі отримав опіки місцевий житель

Учора, 7 листопада, о 23:45  до рятувальників на дійшло повідомлення про пожежу у с. Теребля Тячівського району. Горів хлів на території приватного домоволодіння  місцевої жительки 1991 року народження.

Про пожежу стало відомо від сусідів, котрі посеред ночі побачили полум’я, що повністю охопило будівлю хліва прибудованого до житлового будинку.

Люди побігли до палаючого обійстя й почали приборкувати пожежу за допомогою підручних засобів. На подвір’ї, вони побачили безпорадного 24-річного односельчанина, на котрому горів одяг. Поваливши його на землю сусіди загасили одежу та викликали швидку та рятувальників.

Потерпілого, в якого діагностовано опіки  І-ІІ ступеня важкості на 17 % площі тіла було госпіталізовано до Тячівської районної лікарні.

Пожежу ліквідовували вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Тячів та місцевої пожежної команди с. Чумалево. Усього працювало дві одиниці техніки та сім чоловік особового складу. О 00:15 пожежу було  локалізовано, ліквідація ж тривала до 01:40. Через запізніле повідомлення врятувати будівлю хліва не вдалося, щоправда рятувальники відвернули загрозу поширення вогню по житловому будинку, на якому вже зайнялася незначна частина покрівлі та перекриття.

Завдану матеріальну шкоду та причину пожежу встановлюють правоохоронні органи. Також встановлюються і обставини, за яких травмувався чоловік, повідомили з У ДСНС України у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*