У травні на Закарпатті пройде «Швейк тур»

Його організаторами є місто Їглава та край Височина Чеської Республіки, а також місто Ужгород та Закарпатська обласна рада.

Офіційне відкриття фестивалю відбудеться у п’ятницю, 24 травня, на Київській набережній перед обласним музично-драматичним театром.

У його програмі є і відкриття меморіальної дошки, присвяченої першому президенту Чехословаччини Т.Г.Масарику, та міні-пам’ятника символу міста Їглави на перилах Київської набережної, і виступи рок-гуртів із Чехії та закарпатських колективів.

А ще перед облмуздрамтеатром діятиме ресторан-шапіто чеської кухні з дегустацією чеських страв і сортів пива. Упродовж усього свята ужгородців та гостей міста розважатиме гурт «Švejk band», а у приміщенні Закарпатського облмуздрамтеатру 24 травня, а 25-го на сцені  Мукачівського театру пройде театральна вистава рок-опери «Ісус Христос — суперзірка».

У церемонії відкриття фестивалю, поінформували в прес-службі облради, візьме участь велика представницька делегація краю Височина та його головного міста — Їглави.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*