У Виноградові вже дозрівають «Кришталеві грона»

У Виноградів на ювілейний, цього разу він пройде вже вп’ятнадцяте, Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні й танцю «Кришталеві грона-2013» приїдуть конкурсанти з усіх регіонів України, а також з Польщі, Росії, Молдови, Румунії, Угорщини, Казахстану, Австрії. Про це повідомив в Ужгородському прес-клубі директор фестивалю, член Національної ліги українських композиторів Андрій Гріга.

Всього учасниками фестивалю, як очікується, стануть кілька сотень талановитих виконавців. «Ювілейний статус – це важлива його особливість. Тому рівень проведення цього пісенного свята має бути відповідним», – каже Андрій Гріга. За його словами, над оформленням сцени працюватимуть фахівці зі Львова і Тернополя. Вони, зокрема, збираються встановити LED-cітку, яка стане фоном для виступу артистів. «Нині здивувати людей чимось важко. Але ми працюємо над тим, аби дійство було видовищнішим, а сцена – феєричнішою», — пояснює А.Гріга.

24—27 серпня триватиме конкурсна програма фестивалю, а на 28 серпня заплановано гала-концерт, який уже традиційно відбудеться у парку Перені.

Ганна ТАРКАНІЙ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*