УЧОРА ОЛЕКСАНДР ЛЕДИДА ЗУСТРІВСЯ

із закарпатськими мітингувальниками

Голова облдержадміністрації Олександр Ледида, у понеділок, 20 січня, зустрівся із представниками мітингувальників, які зібралися біля стін ОДА. На зустрічі також були присутні представники ЗМІ.

Від імені мітингувальників на неї прийшли Павло Гомонай, Юрій Світлик та Василь Маняк. Варто зауважити: зустріч не була запланованою, громадські активісти вирішили зустрітися з головою ОДА після початку мітингу перед будівлею облдержадміністрації та облради, анонсованого на дев’яту ранку. Активісти на початку зустрічі зазначили: вимоги до представників влади залишаються незмінними, а також попросили прокоментувати закони, прийняті Верховною Радою 16 січня.

Олександр Ледида наголосив, що як керівник області відповідає за ситуацію на Закарпатті.

— Я не впливаю на прийняття законів. Якщо є питання до дій місцевої влади чи міліції, готовий їх розглянути, — сказав голова ОДА.

Олександр ЛЕДИДА спілкувався з представниками мітингувальників і пресою.

Активісти, зі свого боку, констатували, що претензій до дій силовиків чи влади в області не мають.

Також Олександр Ледида зазначив: варто дотримуватись офіційної процедури оскарження законів, внесення змін та поправок, і у першу чергу над цим мають працювати народні депутати.
Як інформує прес-центр ОДА, мітингувальники, серед іншого, цікавилися, чи беруть закарпатські правоохоронці участь у подіях у столиці та чи на місці перебуває головний міліціонер області. Відтак одразу після зустрічі О.Ледида мав телефонну розмову з начальником обласного УМВС Василем Варцабою, котрий, до слова, перебував у робочому кабінеті, та попросив його у разі необхідності інформувати громадськість щодо вищезазначених питань.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*