«Ukraїnian Fashion Bazaar» пройде в Ужгороді

4 – 5 листопада в Ужгороді буде «Ukraїnian Fashion Bazaar». Дизайнери, байєри, моделі, фотографи й відеографи, стилісти, перукарі й візажисти зустрінуться на одному просторі моди й стилю. Це вже четвертий такий захід, і цього разу модельєри покажуть своє бачення beauty look та street fashion.

«Ukraїnian Fashion Bazaar» – це дводенна подія з показами, шоу­румом, де можна роздивитися одяг, придбати його чи замовити додаткове пошиття. У програмі також тематичні лекції, майстер-класи та творчі фешн-конкурси. Гості побачать інтерпретацію вуличної моди українських дизайнерів – демократичної, вільної, водночас стильної, витонченої й унікальної. Свої колекції покажуть дизайнери зі Львова, Вінниці, Кам’янець-Подільського. Звісно, буде представлене й Закарпаття.

Також на заході відбудеться конкурс однієї сукні «Біла орхідея». Дизайнери і фотографи оберуть найцікавіші «street style»-образи серед гостей – через жетони-компліменти, які роздаватимуть хлопцям і дівчатам, котрі вирізняються в одязі. За кількістю жетонів організатори назвуть переможців, які одержать маленькі приємні сюрпризи.

«Ukraїnian Fashion Bazaar» відбудеться в рестобарі «Emigrand». Початок – о 18.00.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*