Уж став «закисати»… І мілко, і брудно

До цього призвели кілька факторів, кажуть фахівці. Найперше – через спеку обміліла вода, а високий температурний режим сприяє розвитку і росту планктону в ній. По-друге, по обидва боки річки розташовані кафе, які всі нечистоти скидують в Уж. Тож підживлений органічними речовинами планктон розростається з кожним днем.

В Ужгородському міськрайонному управлінні Головного управління держсанслужби у Закарпатській області радять в таких місцях не купатися. Найчистішою ж територією для купання вважається район стадіону «Спартак» та набережної Незалежності біля «ПАДІЮНу».

Оксана ШТЕФАНЬО.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*