уже 24 РОКИ ПОСПІЛЬ

ПРОВОДЯТЬСЯ МІЖГАЛУЗЕВІ СПАРТАКІАДИ профспілок Закарпаття

Закарпаття – єдина в Україні область, де міжгалузеві спартакіади профспілок проводяться вже 24 роки поспіль. У цьогорічних фінальних змаганнях, які вперше відбулися в спортивному комплексі «Юність», взяли участь 15 команд – усього понад 300 учасників. 

У змаганнях з міні-футболу перемогла команда профспілки працівників охорони здоров’я, яка у фінальному матчі в серії післяматчевих пенальті перемогла  команду соціальної сфери. У волейболі серед чоловіків перемогу святкували працівники освіти і науки, серед жінок – медики. У турнірі з настільного тенісу найсильнішими стали Інга Єрхова (освіта) та Іван Біров (ЖКГ), а у дартсі — Володимир Шутко (охорона здоров’я). Кращими у шашках були Надія Кривдик (охорона здоров’я)  та Володимир Шопа (освіта), в шахах – медики Ольга Юшко та Володимир Рижонков. У гирьовому спорті не було рівних команді профспілки працівників освіти. У завершальному виді спартакіади — перетягуванні каната у фінальному двобої дружні медики виявилися сильнішими від спортсменів профспілки працівників житлово-комунального господарства. 
♦ Нагороди вручає Іван КОРОЛЬ.
 
 За підсумками змагань спартакіади, яку проводила обласна рада ФСТ «Спартак» (в.о. голови Микола Щадей), найбільшу кількість призових місць завоювали команди обласних організацій профспілок працівників охорони здоров’я (голова Володимир Турок), освіти і науки (Тетяна Повханич) та державних установ (Марія Петечук).  
 
Призери спартакіади в окремих видах спорту нагороджені дипломами обласної ради профспілок і обласного відділення НОК України та медалями. Чемпіони в командних видах отримали пам’ятні призи, медалі та дипломи організаторів спартакіади. Їх вручили голова облпрофради Іван Король, інші члени оргкомітету спартакіади. 
 
Сергій БАРАНЧИКОВ.
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*