«Ужгород» бере перші виїзні очки в аматорській лізі

У матчі 5-го туру чемпіонату України серед аматорів ужгородці поїхали до Чорткова Тернопільської області, де помірялися силами із місцевим «Кристалом».

Господарі за чотири попередні матчі набрали 3 очки, перегравши «ДЮСШ-Тернопіль». Команда з міста над Ужем у трьох поєдинках зуміла здобути чотири залікові пункти. Нагадаю, це наслідок виїзної нічиєї в Острозі, а також завдяки домашній звитязі над «Хмельницьким». Тож, логічно, колективи розташувалися поруч у турнірній таблиці: восьмі та шості відповідно.

У першій половині матч проходив на зустрічних курсах, господарі мали хорошу нагоду відзначитися, та, на щастя, нашого кіпера підстрахувала поперечина воріт. А вже в другій – ужгородці гру вирівняли й самі почали тиснути на чортківців. Та удача усміхнулася закарпатцям лише на 82-й хвилині: Василь Бонтей віддав передачу, а його партнер Вадим Ференцик забив. Цей гол і став вирішальним. Тож «Ужгород» здобуває перші виїзні три очки, а в підсумку має сім і посідає шосту сходинку в групі 1.

9 вересня команда Мирослава Баб’яка у рамках ЧУ на ужгородському «Автомобілісті» прийматиме одного з фаворитів змагань ФК «Малинськ». А в четвер зустрінеться з іршавською «Бужорою» в обласному чемпіонаті.

Семен МИХАЙЛИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*