Ужгородський район: піротехніки продовжують вилучати за знищувати небезпечні знахідки

Майже щоденно до Служби порятунку “101” надходять повідомлення про виявлення на території Закарпаття предметів, зовнішньо схожих на вибухонебезпечні. Це й не дивно, адже зараз люди проводять земляні роботи виявляючи при цьому предмети, що несуть у собі небезпеку.

Так, 23 травня, предмет схожий на вибухонебезпечний було виявлено у селі Концово, що в Ужгородському районі, під час польових робіт. Цього ж дня піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучили та знищили мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни у спеціально відведеному місці.

Шановні закарпатці! Будьте обережні під час проведення земляних робіт, адже будь-якої миті ви можете натрапити на вибухонебезпечний предмет. Якщо ви знайшли підозрілу річ, у жодному разі не чіпайте її руками і не намагайтеся самостійно знешкодити вибухівку. Натомість розмістіть поруч із місцем знахідки попереджувальні знаки (огорожу, червону стрічку тощо) й повідомте про виявлений ВНП до Служби порятунку за номером 101, інформують з У ДСНС України у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*