В Ужгороді гвардійці відтепер заступають на службу з планшетами

Охорона громадського порядку, безпеки громадян, їхнього життя та здоров’я – є одним з головних завдань патрульного підрозділу 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, що дислокується в місті Ужгороді. Задля якісного виконання поставлених перед гвардійцями службово-бойових завдань відбуваються постійні позитивні зміни в організації служби та впровадження новітніх технологій.

Так, відтепер ужгородський патрульний підрозділ Нацгвардії заступає на службу з охорони громадського порядку з новими планшетами. Завдяки цьому значно покращується організація плану роботи та час реагування на виклик. За допомогою планшетів нацгвардійці відтепер мають можливість отримувати та передавати оперативну інформацію, координувати роботу, узгоджувати дії з іншими правоохоронцями та відслідковувати поточну ситуацію.

Використання планшетів при виконанні завдань на службі з охорони громадського порядку є сучасною необхідністю, оскільки він пришвидшує роботу та організовує взаємодію між підрозділами Національної поліції та військовослужбовцями Національної гвардії України.

«Наша присутність на вулицях міста позитивно впливає на спокій городян. Про це свідчить аналіз оперативної ситуації у районах, де здійснюється патрулювання військовослужбовцями Нацгвардії, тут зменшується кількість звернень громадян до чергових частин поліції стосовно порушення їхніх прав і свобод,– розповідає командир батальйону Нацгвардії підполковник Олег Конопляник. На мій погляд, це чи не найголовніший показник позитивних результатів у нашій справі, забезпеченні безпеки, миру та спокою громадян України».

Молодший лейтенант Аліна Новікова

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*