В УЖГОРОДІ ТА МУКАЧЕВІ

уже через тиждень оголосять набір у нову поліцію

Реалізація проекту нової патрульної поліції на Закарпатті стартувала, найближчими днями в область прибуде кілька екіпажів київської патрульної поліції для підготовки бази місцевого патруля. Про це у Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков за підсумком відвідування нашої області цієї суботи.

«Бандитам, контрабандистам, чиновникам, які підігравали їм з владних посад, винесено рішення з тих, що оскарженню не підлягає — повне перезавантаження владної команди в області. Будемо вибудовувати нову систему — на чолі з Москалем, новим главою обласного УМВС Сергієм Князєвим і СБУ», — заявив він.

«Міняємо не лише кадри. Змінюємо систему роботи поки що міліції. … Ухвалили рішення: починаємо процес реалізації проекту нової патрульної поліції на Закарпатті. Прийом заявок на конкурсний відбір стартує наступного тижня, 27 липня. Це буде особливий патруль — одна-єдина конгломерація, що охоплює Ужгород, Мукачево і трасу між ними. Запрошуємо молодь», — оголосив глава МВС.

З його ж слів пресі, на які посилається «УП», найближчими днями в область прибуде кілька екіпажів київської патрульної поліції, стартова команда і щойно призначений куратор запуску проекту на Закарпатті — член колегії МВС, народний депутат Мустафа Найєм.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*