В Ужгороді відзначили 22-гу річницю Збройних сил України

У четвер в місті над Ужем відбулися урочистості з нагоди 22-ї річниці Збройних сил України, в яких взяли участь заступник голови обл­держадміністрації Іван Качур, командир 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади полковник Олег Христенко, командир військової частини А1778 підполковник Олександр Зима, обласний військовий комісар полковник Іван Васильцюн, військовослужбовці.

Вітаючи особовий склад військових частин та установ Ужгородського гарнізону, ветеранів та членів їх сімей з 22-ю річницею Збройних сил України, Іван Качур відзначив, що нинішні Збройні сили України продовжують славетні бойові традиції попередніх поколінь. Військовослужбовці з честю виконують свій обов’язок перед народом, демонструють вірність військовій присязі, високий бойовий вишкіл та професіоналізм.

Від імені голови облдерж­адміністрації Олександра Ледиди він побажав військовослужбовцям та їхнім родинам доброго здоров’я, миру і злагоди, щастя і процвітання, наснаги та нових звершень на благо України, повідомляє прес-центр ОДА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*