В «Юності» змагалися шанувальники ручного м’яча

В ужгородському спорткомплексі «Юність» 3 – 4 листопада відбулися обласні гандбольні баталії серед юнаків та дівчат.

Першими змагалися в чемпіонаті області на призи клубу «Стрімкий м’яч» юнаки 2004 – 2005 р. н. У турнірі взяли участь п’ять команд із Ужгорода, Берегова, Перечина та Великого Березного. Змагання проходили за коловою системою. Одразу ж після перших матчів перевагою заволоділи колективи з Перечина та Ужгорода. Вони з легкістю переграли однолітків берегівських СДЮСШОРу та ДЮСШ. Непогану гру показували юнаки з Великоберезнянської ДЮСШ, які також здолали берегівців і поступилися перечинцям – 20:15, та програли хлопцям із ужгородської СДЮСШОР – 22:7. Особиста зустріч між ДЮСШ м. Перечин та СДЮСШОР м. Ужгород завершилася впевненою перевагою ужгородців – 19:8.

Тож чемпіонами змагань стали спортсмени СДЮСШОР м. Ужгород, 2-ге місце – ДЮСШ м. Перечин, 3-тє – ДЮСШ смт В. Березний, 4-те – ДЮСШ Берегово, 5-те – СДЮСШОР м. Берегово.

Команди-призери нагороджені кубками, медалями, грамотами відповідних ступенів від управління молоді і спорту Закарпатської ОДА.

З наступного дня розпочали І тур чемпіонату області «Дитяча ліга» дівчата 2004 – 2005 р. н. До обласного центру приїхали позмагатися команди з Берегова, Хуста, В. Березного та дві – місцевої СДЮСШОР «Карпати». Перед початком чемпіонату провели процедуру жеребкування, де було узгоджено систему проведення турніру. Головна суддівська колегія визначила розклад змагань, згідно з яким у кожному турі, а їх всього чотири, команди зіграють по два поєдинки. А результати І туру такі: СДЮСШОР-1 (Ужгород) у двох матчах переграла ДЮСШ (В. Березний) – 17:3 та СДЮСШОР (Берегово) – 26:3; СДЮСШОР-2 (Ужгород) поступилася колективу з Хуста – 9:11, а в другому матчі перемогла берегівську СДЮСШОР – 16:6. Хустські гандболістки ще в одному двобої переграли ДЮСШ (В. Березний) – 16:4.

Тож після двох матчів першого туру в лідерах СДЮШОР-1 та Хуст – по 6 очок, далі йде СДЮСШОР-2 з чотирма очками, 4 – 5 сходинки розділили ДЮСШ (В. Березний) та СДЮСШОР (Берегово) – по 2 очки.

Попереду на учасників очікують ще три тури.

Михайло АРДАНИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*