Віце-прем’єр-міністр Словаччини зустрівся із закарпатськими студентами

У четвер, 11 вересня, віце-прем’єр-міністр і міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак, перший заступник голови Закарпатської ОДА Андрій Сербайло, Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Буріанова, інші поважні гості відвідали факультет міжнародних відносин Ужгородського національного університету.

Тут цього дня було відкрито кабінет українсько-словацької дружби. Також віце-прем’єр-міністр зустрівся зі студентами факультету, де говорив про цілковиту підтримку Словаччини у боротьбі України за територіальну цілісність.

— Україна сьогодні у важкій ситуації, весь світ стежить за розвитком подій. Словацька Республіка хоче бачити Україну стабільною, успішною європейською державою. Ми підтримуємо територіальну цілісність України, засуджуємо анексію Криму. Для енергетичної безпеки України нещодавно розпочато реверсні поставки газу з території Словаччини. Сподіваємось на швидке вирішення військових конфліктів та підтримуємо Україну в прагненні долучитися до європейської спільноти, — наголосив cловацький високопосадовець у своєму виступі.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*