Відтепер і Великоком’ятська школа має мультимедійний комплекс

У школах краю відбулося свято випускників. Голова обласної ради Іван Балога з цієї нагоди побував у загальноосвітній школі I—III ступенів села Великі Ком’яти, що на Виноградівщині. Тут навчання завершили 76 учнів одинадцятих класів. Це були спеціалізовані класи – хіміко-біологічний, математичний та філологічний.

За словами директора школи, депутата Виноградівської районної ради Надії Копчі, більшість випускників планує продовжити навчання у вищих навчальних закладах, частина здобуватиме середню професійну освіту. Цього року восьмеро випускників будуть вступати у закордонні виші.

Не обійшлося цього дня без подарунків. Так, Іван Балога подарував школі мультимедійний комплекс. Він складається з інтерактивної дошки, ноутбука та проектора. З допомогою цих технічних засобів можна проводити практично всі уроки, особливо з хімії, фізики, географії, історії, літератури, іноземної мови. Директор школи Надія Копча від імені учнів та вчительського колективу подякувала керівнику обласної ради за подарунок, зазначивши, що сучасна освіта неможлива без новітніх інформаційних технологій.
Наостанок школярі станцювали вальс, який готували останній місяць, та випустили у небо більше сотні повітряних кульок.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*