Віктор Балога обіцяє реагувати на всі випадки ненарахування допомоги у разі смерті бійця АТО

Народний депутат України Віктор Балога закликає родичів загиблих бійців АТО, в яких виникли труднощі з отриманням державної допомоги, інформувати про такі випадки його особисто.
 
«Я шокований тим, що на Закарпатті є родини, які давно поховали своїх близьких, але яким держава досі не виплатила допомогу», — зазначив нардеп.
«Гроші – це найменше, що держава може дати тим сім’ям, у яких війна забрала найдорожче. Жодна державна допомога не поверне матері сина, а дітям – батька. Але, якщо навіть вона не виплачується, то це ганьба для держави», — вважає Віктор Балога.
 
«Тому закликаю інформувати мене особисто про кожен такий випадок і я, як народний депутат, разом з вами докладу всіх зусиль, щоб кожна родина отримала те, що їй належить за законом», — додає він.
 
При цьому повідомив, що звертатися до нього можна в будь-який зручний спосіб, через депутатські приймальні за номерами телефонів: (03131) 2-35-24, (03131) 5-44-67 або за допомогою офіційної сторінки в межері Facebook:https://www.facebook.com/ViktorBaloga. «Я — людина відкрита, завжди доступний для своїх земляків. Навіть, якщо вони просто зустрінуть мене на вулиці», — запевнив Віктор Балога.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*