Виїзеі вікторії святкують вищелігові чоловічі та жіночі «Карпати»

2 – 3 листопада ужгородська чоловіча гандбольна команда «Карпати» в третьому турі вищої ліги чемпіонату України зустрічалася на виїзді із запорізьким колективом ДЮСШ-Лагутина «Мотор-3», який очолював турнірну таблицю.

На матчі до Запоріжжя ми виїхали з кадровими втратами – без Анатолія Костюха та Максима Шурнюка. Незважаючи на це, наші хлопці в першій зустрічі з господарями зуміли буквально на останніх хвилинах вирвати перемогу з рахунком 21:22. Під завісу поєдинку карпатівці відіграли відставання у п’ять м’ячів і святкували вікторію. Другий матч також вийшов напруженим, і знову перемога в закарпатців – 23:21. Слід зауважити, що «Мотор-3» є лідером вищої ліги, однак саме ужгородці найближче підібралися до запорізької команди, відстаючи на 2 очки, але наші хлопці мають на два матчі менше.

Тож після цієї зустрічі в лідерах із 6-ма очками йде «Мотор-3», другу та третю сходинки з 4-ма в активі ділять «Карпати» та «Динамо-Полтава».

Наступні поєдинки ужгородці проведуть знову на виїзді в Сумах, де 23 – 24 листопада в рамках 4-го туру зіграють із місцевим «СумДУ».

Слідом за перемогою чоловічого колективу порадувала вболівальників і команда СДЮСШОР «Карпати», яка виступає в жіночій вищій лізі. Наші дівчата в третьому турі 2 – 3 листопада грали на виїзді в Хмельницькому з місцевою «Хмельничанкою». В обох матчах юні гандболістки зуміли здолати суперниць – 34:27 та 31:23. До слова, це дебютна їхня перемога у вищій лізі.

Нагадаємо: керівництво СДЮСШОР «Карпати» вирішило замість участі в дитячій гандбольній лізі заявити колектив у «вишку» чемпіонату України з гандболу. Команди там розподілені на дві групи – західну та південно-східну. Тож у зведеній таблиці СДЮСШОР «Карпати» з чотирма очками в активі займає 6-ту сходинку.

Наступну зустріч наші дівчата проведуть в Ужгороді 23 – 24 листопада з тернопільським «Педуніверситетом-Енерго».

Роман СЕНИШИН

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*