«ВОГНИК» ВІДКРИВ ЛІТНІЙ СЕЗОН

неповторним дитячим святом

Гамірно стало в одній з найкращих стаціонарних оздоровниць нашого краю – дитячому закладі відпочинку «Вогник», який знаходиться в мальовничій місцевості поблизу села Оноківці на Ужгородщині. Опікується цим табором обласна профспілкова організація працівників державних установ (голова Марія Петечук).

У неповторне дитяче свято перетворилася урочиста церемонія відкриття першої зміни, на якій дітей привітали  голова обласної організації профспілки працівників державних установ Марія Петечук, голова облпрофради Іван Король, директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник. А благословив дітей на щасливий і гарний відпочинок отець Іван.

У першу зміну у «Вогнику» впродовж 18 днів оздоровлюватимуться і відпочиватимуть 86 дітей з Хустського, Виноградівського, Мукачівського, Міжгірського районів та міста Ужгорода, більшість батьків з яких – члени профспілки працівників держустанов. Вартість одного ліжко-дня, як і в попередні роки, становить 110 гривень, яка складається з коштів профспілкового бюджету, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, батьків. Під керівництвом заступника начальника оздоровниці Діани Гондорчин, вихователів загонів на дітей чекає гарно спланована різноманітна оздоровча, культурно-спортивна програма…

Сергій БАРАНЧИКОВ.
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*