Всеукраїнський «Що? Де? Коли?» почався з фестивалю у нашій області

У Виноградові на базі спортивно-розважального комплексу «Чорна гора» відбувся чотириденний фестиваль, який зібрав півсотні інтелектуалів із різних міст України. Центральним моментом ігрового форуму стало змагання за «Кубок Закарпаття».

Область представляли команди «Ескулап» і «Розумашки». Учасників привітали депутат обласної ради, заступник голови Виноградівської РДА Наталія Костелеба-Веремчук та технічний директор підприємства «Сандерс-Виноградів», яке надало підтримку організаторам.

Цікаво, що система змагань суттєво відрізняється від того, що бачимо по телевізору. За 4 дні мінялися правила, склад команд, і в підсумку журі підраховувало бали за весь час протистояння та вирішило включити в ігри вищої ліги наш «Ескулап».

Чому Закарпаття? Як завжди, свою роль зіграв випадок. Один із нинішніх організаторів фестивалю Олександр Данкович, який давно дружить із гравцями вищої ліги, подав ідею розпочати всеукраїнський чемпіонат фестивалем «Кубок Закарпаття». Її відразу підтримали лідер одеситів Євген Армер і бронзовий призер чемпіонату світу Валерій Болган. Серед учасників можна було побачити багатьох гравців вищої ліги, а також молодих інтелектуалів. «Кубок Закарпаття» має стати традиційним», – переконаний Валерій Болган.

Василь ГОРВАТ

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*