«Я НЕ ЗБИРАЮСЯ ПИСАТИ ЗАЯВИ НА САВЧЕНКО,

яка п’яним язиком верзе дурниці в прямому ефірі»

Так голова Закарпатської ОДА на прохання журналіста «112. Україна» прокоментував звинувачення народного депутата в тому, що буцімто через Жебрівського та Москаля з ОРДЛО в ЄС іде конт­рабанда цигарок.

– Надія Савченко пообіцяла передати силовим структурам докази контрабанди сигарет із ОРДЛО в країни Євросоюзу, тому запросіть її через місяць на прямий ефір і спитайте про результати, – сказав Г. Москаль. – Хочу нагадати, що за закарпатською митницею стоїть угорська, словацька та румунська, які також перевіряють вантажі на можливу контрабанду. Значить, за логікою Савченко, я очолюю не тільки закарпатську, а й румунську, словацьку та угорську тютюнові мафії?.. Перед тим, як щось заявляти в прямому ефірі, треба принаймні розібратися в цьому. А якщо людина крім літра горілки ні в чому не розбирається… Спитайте самі її через місяць – де докази того, що вона сказала у вашій студії? Де ті «факти», які вона, обійшовши всі забігайлівки, озвучує в прямому ефірі п’яним язиком? Я не хочу про це говорити, щоб не робити їй рекламу…

Нагадаємо: народний депутат Н. Савченко на «112. Україна» заявила, що з ОРДЛО через голову Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівського на підконтрольну Україні територію йде контрабанда сигарет, яка в подальшому через керівника Закарпатської ОДА Геннадія Москаля потрапляє в країни Євросоюзу.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*