Як не потрапити у халепу на воді, розповідали рятувальники

Рятувальники Закарпаття не припиняють профілактичні заходи, що спрямовані на попередження загибелі людей на воді та щодня відвідують  місця відпочинку біля водних об’єктів, де спілкуються із населенням.

17 серпня працівники Служби порятунку Хустського підрозділу завітали до відпочивальників на озеро Шаян, у однойменному населеному пункті. Тут розташована зона відпочинку «Силоамські купальні» тож фахівці ДСНС  акцентували увагу громадян на тому, що в переважній більшості випадків причиною виникнення небезпечних ситуацій на воді є людська недбалість та порушення правил безпечної поведінки.

Виноградівські ж рятувальники рейдували берегами річки Тиса. Представники рятувального підрозділу пояснили жителям та гостям міста Виноградів що купання у маловідомих та стихійних місцях є небезпечною та застерегли від пірнання у воду з обривів та мостів.

За аналогічним сценарієм захід відбувся і на території м. Перечин. Тут надзвичайники розмовляли із відпочивальниками біля річки Уж.

Усім без винятку було вручено інформаційні листівки застережливого характеру, повідомили з У ДСНС України у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*