Юдіта Петеї та Габор Кінч приступили до виконання обов’язків голів Виноградівської і Берегівської райдержадміністрацій

На Виноградівщині голова ОДА Василь Губаль та голова облради Володимир Чубірко представили нового керівника району. Ним згідно з розпорядженням Президента стала депутат облради Юдіта Петеї. На представленні були присутні голова райради Олег Любімов, депутатський корпус району, міський та сільські голови.

Представляючи Юдіту Петеї Василь Губаль зазначив, що вона людина відповідальна і знає ціну відповідальності. Відтак акцентував увагу влади на допомозі тим землякам, які в зоні АТО захищають нашу країну. «Знайдіть можливість виділення земельних ділянок військовим. Підтримайте ті родини, які втратили рідних», — звернувся до представників місцевої влади. 
 
Юдіта Петеї запевнила, що в першу чергу візьмуться за  вирішення проблем громади Виноградівщини.
 
Володимир Чубірко зазначив, що працює в обласній раді  з Юдітою Петеї 7 років, тож переконаний, що це вдалий кадровий вибір для району. 
 
А в  п’ятницю керівники області Василь Губаль і Володимир Чубірко представили і керівника Берегівщини – Габора Кінча. 
 
Голова ОДА запропонував місцевій владі взятися за кардинальні реформи. Першим ж кроком має стати боротьба з корупцією. «Ми маємо відкрити другий фронт і працювати на результат перед нашими громадянами. Корупція має бути подолана. Якщо зруйнуємо бюрократичні перепони – в МРЕО, ДАІ,  міграційній службі, на пунктах пропуску, – отримаємо довіру громади. У всьому має бути прозорість. Ми готові до цього», — заявив Василь Губаль. 
 
І голова облради Володимир Чубірко, і голова ОДА Василь Губаль повідомили, що  мали зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Угорщини в Україні Ерне Кешкенєм, у ході якої йшлося і про реалізацію проектів на Берегівщині. В першу чергу угорці готові допомогти з фінансуванням будівництва об’їзної дороги Берегова. Також сусіди готові і вже почали оновлювати пункти пропуску на угорсько-українському кордоні. Ще один важливий проект, яких втілюється за рахунок європейського гранту та коштів області, району і міста, – будівництво сміттєпереробного заводу в селі Яноші.
 
Володимир Чубірко як позитив відзначив той факт, що на керівні посади в районах призначаються представники органів місцевого самоврядування.
 
ДОВІДКОВО
Юдіта Петеї народилася 31 березня 1963 року. У 1990 році закінчила Ужгородський державний університет за спеціальністю «викладач історії та суспільствознавства», Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «правознавство». Заслужений працівник промисловості України. 
 
Розпочала трудову діяльність вчителем історії та суспільствознавства у середній школі с.Фанчиково Виноградівського району. Зі створенням ТОВ «Грін Рей» працювала офіційним представником інвестора, згодом очолила підприємство. З травня 2005 по жовтень 2014 роки – директор ТОВ «Мікаланд». Обиралася депутатом обласної ради п’ятого скликання.
 
 
Габор Кінч народився 10 травня 1960 року. Закінчив з відзнакою факультет архітектури Київського інженерно-будівельного інституту. 
 
Працював інженером-конструктором, начальником конструкторського бюро, заступником директора Берегівського радіозаводу. Перебував на посадах заступника голови виконавчого комітету Берегівської районної ради, заступника голови Берегівської міської ради, референта депутата Верховної Ради України. Очолював СП «Іст-Інвестмент». З 2006 року працював заступником міського голови Берегова, член виконкому. Обирався депутатом Берегівської районної ради другого скликання. 

 

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*