За фактом автопригоди в Мукачеві поліція розпочала слідство

Працівники Мукачівського відділу поліції встановлюють обставини ДТП, в якій нетверезий водій по вул. Сорочій врізався у стовп. За фактом порушення правил дорожнього руху в поліції відкрили кримінальне провадження.

Вчора, 15 жовтня, до мукачівської поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що 57-річний мукачівець, рухаючись по вул. Сорочій на автомобілі «ВАЗ 21099», не впорався з керуванням та врізався у стовп. В результаті аварії, водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Під час медосвідування в нього виявили 2, 24 проміле алкоголю. Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик відділу поліції.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху. Слідство у справі триває, в рамках даного кримінального провадження поліція з‘ясує всі обставини та причини даної автопригоди, повідомили з відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*