За фактом смертельної ДТП на Ужгородщині поліція розпочала кримінальне провадження

Поліцейські Ужгородського відділу поліції розпочали слідство та з’ясовують всі обставини дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Підгорб.  У аварії постраждало шестеро людей. Один із них загинув на місці події.

22 травня, поблизу села Підгорб на Ужгородщині сталася ДТП з потерпілими.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що аварія сталася внаслідок зіткнення автомобілів «Skoda Fabia» та «Opel Astra». Близько 15:00 водій автомобіля «Skoda Fabia», 58-річний мукачівець, рухався в напрямку Ужгорода. Під час повороту вліво він зіткнувся з автомобілем «Opel Astra» під керуванням 28-річного мешканця села Мочала Берегівського району.

Внаслідок зіткнення, травми отримали водій «Opel Astra» та четверо пасажирів автомобіля «Skoda Fabia» віком від 30 до 66 років: троє жінок та один чоловік. Усі вони мешканці Мукачева. Водій «Skoda Fabia» загинув на місці події.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває, повідомили з відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*