За кошти крайового бюджету найкращий фехтувальник України одержить квартиру в Ужгороді

Ще на 8-й сесії депутати Закарпатської облради ухвалили проект про придбання помешкання нашому знаменитому земляку Анатолію Герею. І ось уже 30 листопада в ході 9-ї сесії затвердять рішення «Про передачу квартири учаснику ХХХІ літніх Олімпійських ігор Герею А. А.».

Йдеться про передачу однокімнатної квартири в Ужгороді зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у приватну власність заслуженому майстру спорту України з фехтування Анатолію Герею. Власне, все це – в рамках завдання, визначеного Програмою розвитку фізичної культури і спорту в Закарпатській області на період до 2020 року, що спрямована на соціальну підтримку найкращих спортсменів краю. Так, згідно з програмою, у 2017-му на це передбачено 800 тис. гривень. І цих коштів достатньо для реалізації проекту, включаючи видатки, пов’язані з оформленням необхідних процедур.

Це рішення розглядається як стимулюючий приклад, що сприятиме посиленню мотивації спортсменів Закарпаття досягати високих результатів, популяризувати й підносити спортивний авторитет нашого краю як на всеукраїнській, так і на міжнародній аренах.

 Управлінню молоді та спорту ОДА делегуватимуться повноваження щодо здійснення необхідних організаційно-правових заходів, пов’язаних із безоплатною передачею майна за призначенням, у тому числі шляхом укладання відповідних угод, повідомляє прес-служба облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*