Закарпатці в Чехії презентують туристичний потенціал України

У чеському місті Брно відкрилися одразу дві виставки, які мають безпосереднє відношення до розвитку міжнародного туризму — 26-та Міжнародна виставка туристичного руху GO та 25-та Міжнародна виставка туристичних можливостей в регіонах Regiontour.

Україну там представляють Закарпаття та Харків, який є побратимом Брно. У перший день виставки павільйон «Україна туристична», де працює й команда з нашої області, приймав почесних гостей — консула України в Чехії Івана Холостенка, делегацію краю Височина на чолі з її гетьманом Їржі Бєгоунеком, мерів чеських міст та представників туристичних підприємств. Закарпатці приймали їх гостинно та запрошували працювати із туристичним ринком краю, а також приїжджати на відпочинок.
Із консулом України І.Холстенком, наголошують в облуправлінні туризму та курортів ОДА, його керівник Денис Ман домовився про постійний діалог та поширення інформації про туристичний потенціал області через дипломатичну установу в Чехії, а також обговорив можливі напрямки співпраці українських та чеських міст.

Але особливо теплою була зустріч закарпатців із гетьманом краю Височина. Цими днями делегація цього краю на Закарпатті обговорювала співпрацю на 2016 рік, а пан Бєгоунек, за його ж словами, напередодні поїздки в Україну взяв участь у роботі виставки спеціально, аби складовою цієї співпраці стала й туристична галузь.

У роботі туристичної виставки Regiontour беруть участь представники чеського туристичного ринку, а також гості з Угорщини, Словаччини, Хорватії та України.

Триватиме виставка до неділі.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*