ЗАКАРПАТСЬКА ПОЛІЦІЯ МАЄ НОВОГО КЕРІВНИКА

Ним став підполковник Роман Стефанишин

Вчора, 19 вересня, заступник міністра внутрішніх справ України генерал-майор Олексій Руденко представив особовому складу нового керівника Головного управління Нацполіції в Закарпатській області 37-річного підполковника Романа Стефанишина (на фото). Раніше він очолював Ужгородський відділ поліції. На новій посаді, каже, продовжить ті здорові ініціативи, які започаткував його попередник. Також має власне бачення щодо діяльності наших правоохоронців.

Голова ОДА Геннадій Москаль теж привітав Романа Стефанишина з призначенням, а закарпатську поліцію – з новим керівником. Але «губернатор» не забув і покритикувати: сердито окреслив чотири напрямки роботи, де закарпатська поліція недопрацьовує. Зокрема це – підпали автівок. «Йдеться про помсту. Хтось із кимось посварився й відразу підпалюють машину».

Друга проблема – факти незаконної врізки в нафтопроводи. «За добу – до тридцяти врізок, – каже Г. Москаль. – З цим треба наводити порядок».

Болюча тема  знищення закарпатських лісів теж має стати пріоритетом у роботі Романа Стефанишина на новій посаді. Бо незаконні вирубки – це пряма компетенція поліції. В області є підпільні пилорами, які потрібно виявляти. Дехто перетворив це на бізнес.

Водночас Геннадій Москаль відзначив, що криміногенна ситуація на Закарпатті – одна з кращих в Україні: «У нас нема того, що коїться в інших областях».

У свою чергу голова обласної ради Михайло Рівіс охарактеризував Романа Стефанишина так: «Роман Ігоревич – мій земляк, з дуже порядної родини. Тож бажаю йому внести новий струмінь у роботу закарпатської поліції. А ми зі свого боку, депутатський корпус, будемо підтримувати».

Маріанна ШУТКО

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*