Закарпатські поліцейські охорони підбили підсумки своєї цьогорічної діяльності

Сьогодні, 26 жовтня, в обласному центрі Закарпаття відбулася нарада керівництва Департаменту поліції охорони та Головного управління Нацполіції в Закарпатській області. Приводом для зустрічі стало підведення підсумків роботи поліцейських охорони протягом останніх дев’яти місяців року.

Зустріч розпочав очільник поліції Закарпаття Роман Стефанишин. Полковник поліції привітав колег з поліції охорони і подякував їм службу. Роман Стефанишин зауважив, що “завдяки злагодженій співпраці нарядів поліції охорони з підрозділами ГУНП в Закарпатській області, правоохоронці якісно та оперативно виконують свою роботу”.

Начальник Департаменту поліції охорони Олександр Гаврилюк констатував, що Поліція охорони, продовжить працювати в системі єдиної дислокації, базуючись на узгодженості дій та ефективній роботі. Полковник поліції розповів про досягнення органів поліції охорони у поточному році.

“Органами поліції охорони в системі єдиної дислокації здійснено понад 104 тисячі виїздів на повідомлення, що надійшли на лінію “102”. При цьому затримано майже 4,5 тисяч підозрюваних. Припинено 200 крадіжок з об’єктів під охороною. Пріоритетними завданнями нашої служби були та залишаються захист прав і свобод громадян і безпеки людей та інтегрування поліції охорони до норм міжнародних стандартів”, — відмітив полковник поліції.

Під час підведення підсумків діяльності служби, оцінка діяльності була дана всім підрозділам. Начальник Департаменту поліції охорони відзначив колективи кращих підрозділів дипломами Департаменту та вручив ключі від нового службового автотранспорту для потреб Управління поліції охорони в Чернігівській області.

На завершення наради очільник поліції охорони України подякував усім співробітникам поліції охорони за сумлінну працю, повідомили з відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*