Закарпатські рятувальники вчили дорослих і малих правилам безпеки

29 листопада перечинські рятувальники провели пожежно-профілактичний захід у селі Ворочево, де окрім подворового обходу помешкань громадян навідалися до дітлахів у місцеву ЗОШ І-ІІ ст.

Тут усе розпочалося із інформаційно-роз’яснювальної роботи, щодо пожежної безпеки у побуті а продовжилось показовими виступами вогнеборців, під час яких кожен мав змогу загасити умовну пожежу шляхом подачі води з пожежного ствола. Особливі емоції присутні отримали від можливості приміряти бойове спорядження вогнеборця та сфотографуватися біля рятувального автомобіля. На згадку про зустріч вогнеборці роздали учням інформаційні листівки та пам’ятки на тему безпеки життєдіяльності.

А от рятувальники Свалявського підрозділу цього ж дня навідалися до працівників місцевої бібліотеки, де провели інструктажі з порядку дій на випадок виникнення пожеж чи інших надзвичайних ситуацій у таких закладах.

Окрім цього працівники ДСНС нагадали правила користування вогнегасником на випадок виникнення пожежі у приміщеннях, повідомили з У ДСНС України у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*