Закарпатців запрошують долучитися до благодійної акції «Я не кривдник – я донор!»

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться акція «Бузкова стрічка» у рамках Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства». Цього року усі заходи об’єднані гаслом «Подолаємо насильство разом!».

Ще однією особливістю цьогорічної кампанії стала реалізація спільної благодійної акції «Я не кривдник – я донор!», яку організовує Закарпатська обласна державна адміністрація.

Домашнє насильство в Україні – причина 100 тисяч днів госпіталізації, 30 тисяч звернень до відділів травматології, 40 тисяч викликів лікарів… Разом із тим, в медзакладах існує проблема нестачі донорської крові. Доведено, що кожен донор лише за одну донацію рятує до трьох життів! Стати героєм іншого життя, яке зіткнулося з бідою, дуже просто. Достатньо лише поділитися краплиною власної крові. Окрім того, збір крові стимулює людський організм до запуску відновних процесів та відтворення крові, а отже користь є взаємною!

Відтак запрошуємо усіх краян, громадські та волонтерські організації 27-29 листопада долучитися до акції «Я не кривдник – я донор!», прибувши до обласної станції переливання крові (м. Ужгород, вул. Льва Толстого, 15) для здачі крові.

Не будьмо байдужими!

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*