ЗАКАРПАТТЯ МАЄ В БОКСІ

своїх двох чемпіонів

В Ужгороді пройшов чемпіонат України з боксу серед кадетів, яких вітав на відкритті олімпійський чемпіон із боксу Олександр Усик. У змаганнях узяли участь 286 спортсменів (26 команд) із усіх регіонів країни. Наша збірна була представлена 20 юними боксерами. У своїх вагових категоріях із закарпатців чемпіонами стали Юрій Попелич (до 50 кг) та Мілан Рокіцан (38,5 кг), бронзові нагороди вибороли Роман Поштак (до 40 кг) та Денис Перегинець (72 кг).

У медальному заліку переможцем стала Запорізька область, друге місце в боксерів Донецької області, третє – в спортсменів з Одещини. Наша команда стала восьмою, а от у загальному рейтингу Закарпаття на 4-му місці в Україні.

У коментарі «НЗ» віце-президент Федерації боксу Закарпаття Михайло Данило зазначив: «За останні два роки бокс у регіоні завдяки наполегливій праці саме федерації значно піднявся вгору. Минулоріч збірна краю ввійшла в десятку кращих, а вже у 2016-му – ми в п’ятірці найсильніших команд держави у віковій категорії школярів».

Обидва закарпатські чемпіони стали кандидатами до складу молодіжної збірної країни, яка влітку відправиться на чемпіонат Європи, що пройде в Хорватії.

Михайло АРДАНИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*